Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 23 juli 2015

Winnaars Kids ZwemparadijsTip bekend gemaakt

Een zwembad en waterpret blijft voor heel veel kinderen een belangrijke voorwaarde bij de keuze van een vakantie-accommodatie. Kids Vakantiegids onderzocht in vijf verschillende categorieën de kwaliteit van het aanbod. De winnaars zijn: Vakantiepark Slagharen, CenterParcs Erperheide, Hof van Saksen, Camping Julianahoeve en vakantiepark Witterzomer.

De voorselectie van vijf bedrijven per categorie is gemaakt door een jury van Kids Vakantiegids. Hierbij is gelet op de waterpretfaciliteiten zoals waterglijbanen, waterattracties, watersporten en de mate waarin het zwemparadijs is gethematiseerd.

Uit de vijf genomineerden kon het publiek stemmen op haar favoriet. Dat hebben 2400 oudrs en kinderen ook gedaan. De winnaars zijn:

Winnaar categorie ‘Vakantie met subtropisch zwemparadijs’: Center Parcs Erperheide
CenterParcs heeft natuurlijk een naam hoog te houden als het om zwemparadijzen gaat. Bij deze verkiezing valt de Aquamundo in het Belgische Erperheide in de prijzen. Bijzonder aan dit zwembad is het verzonken Aziatisch vissersdorp waar gesnorkeld kan worden lang aquaria met tropische vissen. Natuurlijk ontbreken ook een golfslagbad, bubblebaden en waterglijbanen niet. In het zwembad worden ook twee activiteiten uitde Cool-factor serie georganiseerd; De Aqua Battle is een puzzel en doe uitdaging van een uur. Ook wordt een wild water rafting vanaf de wildwaterbaan georganiseerd.

Bron en hele artikel: Pretwerk