Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 15 januari 2016

triAV installeert TV van de toekomst in Center Parcs cottages

Het bedrijf uit Nijkerkerveen installeert toekomstbestendige Samsung Smart Hospitality TV’s in Franse, Duitse, Belgische en Nederlandse vakantieparken.

Alle cottages van het vakantieparkconcern zijn voorzien van de allernieuwste generatie Samsung Smart Hospitality TV’s. Eind 2015 is dit project in de in totaal 12 Franse, Duitse, Belgische en Nederlandse vakantieparken opgeleverd. System Integrator triAV is druk geweest alle TV’s te installeren en draagt daarnaast zorg voor programmering en onderhoud.

“Naast de vooruitstrevende ‘smart’ positie die Center Parcs door dit project verkrijgt, is het ook een bijzonder project voor zowel Samsung als triAV, vertelt Bert Nijeboer, CEO van triAV: “De implementatie van de maar liefst 13.000 nieuwe TV’s, zorgt ervoor dat de kwaliteit van zowel informatie als entertainment op bijzonder hoog peil komt te liggen. Dankzij deze upgrade begeeft Center Parcs zich op het niveau van een kamer in een vier- of zelfs vijfsterrenhotel. Als specialist in digitale diensten binnen de hospitality branche zijn we erg verheugd hieraan mee te werken.”

Voorbereid op streamende gasten
Alle woonkamers zijn voorzien van TV’s met beeldformaten t/m 48″ en de hoofdslaapkamers zijn uitgerust met 28″ Samsung Smart Hospitality TV’s. Door de technologische lifestyle- en solution partner Samsung te verwelkomen in de cottages, is Center Parcs voorbereid op gasten die via Smartphones en tablets hun eigen content willen streamen op de TV in hun cottage.

Bron en hele artikel: emerce