Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 25 januari 2016

Entertainer gezocht (vrouw) bij Center Parcs Port Zelande

Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en kun je zingen en dansen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen het park hebben we een dagelijks entertainmentprogramma, gericht op zowel kids als volwassenen. 2x per week wordt er een grote entertainmentshow opgevoerd.
Wij zijn binnen ons entertainment team op zoek naar een vrouwelijke Entertainer die één van de rollen in deze show op zich neemt en meedraait in het volledige entertainmentprogramma.

De medewerker Entertainment is een gangmaker en neemt gasten op sleeptouw door een spetterend optreden in de show, tijdens een karaoke avond of Welcome night! Je gaat er voor om de gasten een geweldige vakantie te laten beleven! 

Kom jij ons entertainmentteam versterken? 

Functie-eisen

Wij zoeken vrouwelijke kandidaten met aantoonbare ervaring in dans en zang. Je kunt je inleven in de omschreven rollen van de Center Parcs show die 2x per week uitgevoerd wordt (voornamelijk op woensdag en zaterdag) en de verdere rollen binnen het entertainmentprogramma.

- Je bent flexibel inzetbaar volgens een 7 daags rooster.

- Je hebt aantoonbare ervaring met zang en dans > vermeld duidelijk in je sollicitatie brief of je deze ervaring hebt en waar dit uit blijkt.
- Je beheerst zowel de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
- De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de avonduren plaats, wij vragen daarom beschikbaarheid in de middag / avond.
- Je bent in bezit van eigen vervoer.

Wil jij onze nieuwe entertainer worden? Solliciteer dan meteen! Je kunt je brief en CV mailen naar: werkenbijportzelande@centerparcs.com

Arbeidsvoorwaarden
- Werken in een vakantiesfeer
- Gebruik maken van de parkfaciliteiten

Center Parcs Port Zelande 
t.a.v. Agnes Kievit
Port Zelande 2 
3253 MG OUDDORP ZH 

T: 0111674858