Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 8 mei 2016

Een Super Opkikkerdag vol leuke belevenissen voor langdurig zieke Kevin(15)

Even vergeten dat je ziek bent en genieten van een dag vol ontspanning en plezier. Kevin en de rest van zijn gezin uit Barneveld stond zaterdag een Super Opkikkerdag te wachten! Ruim 55 gezinnen werden deze dag in het zonnetje gezet in een tot Opkikkerland omgetoverd Center Parcs de Eemhof in Zeewolde, waar zij activiteiten zullen beleven die zij leuk vinden. Zo’n Opkikkerdag is een welkome afleiding in het dagelijks bestaan vol met doorlopende ziekenhuisbezoeken, spanningen en onzekerheden.
De pedagogisch en maatschappelijk medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar Kevin onder behandeling is, vonden dat hij én de rest van zijn gezin wel een ‘Opkikker’ kunnen gebruiken. Op basis van een leuk en persoonlijk gesprek met het gezin weet Stichting Opkikker precies wat hun interesses en hobby’s zijn. Aan de hand hiervan zijn er bijzondere verrassingsactiviteiten vastgesteld voor het hele gezin!

Het gezin beleefde de activiteiten: Reptielen aaien, Roofvogels vasthouden, een vlucht met een helikopter maken, een professionele fotoshoot, meerijden in Amerikaanse politiewagens, klimmen met Korps Mariniers en spannende games spelen. Tot slot werd er gezamenlijk afgesloten met optredens van diverse artiesten en een spectaculaire lasershow.

Bron: Barneveld Vandaag