Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 13 mei 2016

Wavegarden de Eemhof - We Want Waves - Help het mogelijk maken!

Als alles volgens plan verloopt, kunnen we binnenkort dagelijks genieten van perfecte golven in Wavegarden de Eemhof!!!


Na ruim 2 jaar onderzoek, heel veel praten, plannen en lobbyen, zijn de voorbereidingswerkzaamheden inmiddels in volle gang. We hebben de juiste partners, de steun van de omliggende gemeenten en het team van Wavegarden S.L. is superstoked over onze spot.

Om onze investeerders het laatste zetje te geven, willen we aantonen dat surfend Nederland snakt naar een wavegarden. Dus wil jij ook altijd kunnen surfen op perfecte golven? Klik hier en sluit je bij ons aan: http://www.wewantwaves.nl/. Zo zorgen we samen voor de komst van Wavegarden de Eemhof!

------------------
Wavegarden de Eemhof!
Naast Center Parcs de Eemhof ligt midden in Nederland, op slechts 30 minuten rijden van Amsterdam en Utrecht, Marina de Eemhof. Op het naastgelegen Eemmeer kun je bij Eemhof Watersport & Beachclub leren wakeboarden, wakesurfen, waterskiën, flyboarden, zeilen, suppen en windsurfen. En wat een luxe… we hebben ook nog ruimte voor onze wavegarden, een camping en superchille beachcottages!

Waarom een Wavegarden?
Sinds de release van Kelly Slater's perfecte man-made-wave is de markt voor wavepools booming. Alleen al in ons kleine kikkerlandje met slechts 15.000 'echte surfers' zijn er meerdere initiatieven. Hoe gaaf is dat! Er is echter maar één partij die wavepools voor het grote publiek maakt die daadwerkelijk werken. En hoe… wij hebben op de golven van de wavegarden gesurft en oh oh oh… wat was dat genieten!!! De wavegardens die binnenkort in Texas en Melbourne openen, worden zelfs nog beter. Dat willen wij hier dus ook!

Hoe ver zijn we?
Uit ons haalbaarheidsonderzoek blijkt Nederland klaar te zijn voor een wavegarden. We hebben inmiddels dé perfecte locatie in Midden Nederland in bezit, we hebben de juiste partners, we hebben de steun van de omliggende gemeenten en last but not least: het team van Wavegarden S.L. is superstoked‬ over onze spot en doet er alles aan om ook de Nederlandse surfers binnenkort van perfecte golven te kunnen laten genieten! Het is onze doelstelling om in het voorjaar van 2018 de eerste golven te laten rollen.

Wat hebben we nog nodig?
Naast de praktische voorbereidingswerkzaamheden zijn we nog bezig met de financiering. Daarbij kunnen we jouw steun goed gebruiken. Om onze investeerders het laatste zetje te geven, willen we aantonen dat surfend Nederland snakt naar een wavegarden.
------------------