Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 10 juli 2018

‘Mijn man mist soms de tropen, maar in Center Parcs tref je eigenlijk hetzelfde aan’

Een baby was Laura Scholte toen ze voor het eerst in Center Parcs kwam. En ze is haar hele leven vaste bezoeker gebleven van het park. Center Parcs – voorheen Sporthuis Centrum – werd in eerste instantie bekend om zijn in de natuur gelegen luxe huisjes met kleurentelevisie . Later kwamen er de subtropische zwemparadijzen bij, die samen met de horeca onder een zogenoemde Market Dome liggen. Scholte (38) is er inmiddels al 26 keer een week op vakantie geweest.

Scholte ontmoette haar man op de Filippijnen tijdens een project voor haar studie sociale geografie – ze brachten zelfs hun huwelijksreis door in een Center Parcs. In Het Heijderbos, waar naast een subtropisch zwemparadijs ook een Jungle Dome is aangelegd: een nagebootst oerwoud waar de bezoeker over touwbruggen kan klimmen om vervolgens neer te ploffen voor een tosti of cornetto: „Mijn man mist soms de tropen, maar naar de Filippijnen vliegen is hartstikke duur en in Center Parcs tref je eigenlijk hetzelfde aan. Ook daar heb je een kabbelend beekje met palmbomen. Ook daar kun je lekker tot in de late uurtjes op een tropisch terras zitten."

Inmiddels is het stel twaalf jaar samen en dat vierden ze onlangs in Center Parcs De Kempervennen. Bij de boodschappen die ze meenamen zaten een fles champagne, kaarsjes en een mooi tafelkleed. „Ik neem zo veel mogelijk boodschappen mee, want ik ga tijdens zo'n week nooit het park uit. Ik weet dat sommigen het doen, maar Center Parcs is voor mij precies zoals de oude slogan: A State of Happiness. Een bezoek aan Valkenswaard hoort daar gewoon niet bij."

Bron en hele artikel: Schaatskrant