zaterdag 21 juli 2018

Nieuw: Aquapark Splash in Port Zélande

Waterratten opgelet: Center Parcs Port Zélande heeft haar deuren opnieuw geopend voor Aquapark Splash. Deze hele zomer kan je je hier vermaken door te klimmen, glijden en plonzen in het water! Waterpret gegarandeerd!

Een uniek speelparadijs
Het waterpark is het zusje van het Aquapark Splash in Hellevoetsluis: het grootste water speelparadijs in Nederland. Het speelparadijs in Port Zélande is een reusachtig waterparcours van luchtkussens midden op het open en ondiepe water. Het parcours bestaat uit 48 opblaasbare attracties en is maar liefst 48 meter lang! Klimmen, klauteren, glijden en plonzen maar! Of doe een wedstrijdje wie het eerst boven is of alle unieke speelattracties van het lange parcours als eerste heeft overwonnen. Het waterpark biedt verkoeling aan, maar vooral plezier, voor jong en oud.

Veiligheid staat centraal
Het meest ideale aan Aquapark Splash is dat het parcours op een ondiep water is aangelegd. Dat betekent dat de kinderen veilig spelen en direct weer staan als ze van een attractie afglijden. Er is de hele dag door personeel aanwezig om toezicht te houden. De kinderen dienen wel in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A. En wil je liever droog blijven? Dan kan je ook heerlijk relaxend met een drankje vanaf het terras de kids zien spelen op het water. Het terras geeft je een goed overzicht op Aquapark Splash.

Bron center parcs