Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 3 juli 2018

De nieuwe baas van dit zwembad gaat 3500 euro verdienen

Center Parcs de Eemhof zoekt een nieuwe zwembadbaas - manager 'pool' - voor parkzwembad Aqua Mundo. Moet je werken in het weekend? Dan mag je gezin in een huisje op het park zitten. ,,Terwijl jij aan het werk bent, kunnen de kinderen lekker naar het zwembad"

Wat ga je doen in de functie? De Manager Pool geeft direct leiding aan vijf floormanagers en indirect aan ongeveer 40 zwembadmedewerkers in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, een van de grootste zwembaden van Nederland. 

Op een typische werkdag maak je een rondje door het zwembad en kijk je of de veiligheidshandschriften goed worden gehanteerd. ,,Het park heeft plek voor wel 3000 gasten. Als het regent, zitten er heel veel daarvan in het zwembad. Als Manager Pool ben je verantwoordelijk voor hun veiligheid, dat is het meest complexe aspect van de baan'', zegt Jorrit Brocaar van Bluewave Recruitment.

Daarnaast houd je een oogje in het zeil bij de technische kant van het bad. ,,Achter de schermen hangen enorme machines die onderhouden worden door het technisch personeel onder leiding van de Technical  Manager. Het is handig als je iets weet van techniek, zodat je weet wat er aan de hand is als er een storing is en je met hen moet overleggen.''  

Wat voor iemand zoeken ze voor de baan? Een kandidaat met HBO-werk- en denkniveau. Ervaring met veiligheidsvoorschriften en -procedures binnen een leisure-omgeving is een must. 

Bron en hele artikel: AD