Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 22 mei 2019

De Eemhof wordt vernieuwd!

Zoals je hier vast al eerder hebt gelezen, zijn we bijna al onze parken aan het vernieuwen. Zo blijven we de standaard zetten in familievakanties, met cottages en activiteiten waar je onvergetelijke herinneringen aan overhoudt. Onze bouwteams en stylisten zijn nu gearriveerd in De Eemhof.

Het park, met een mediterraan tintje in de vorm van de Market Square, ligt op een schitterende plek. Aan de ene kant het Eemmeer, het glinsterend blauwe eldorado voor watersporters, en aan de andere kant het Horsterwold – West-Europa’s grootste loofbos! Dat zijn dan ook meteen de inspiratiebronnen voor de nieuwe styling.

Vernieuwde cottages
De cottages worden niet alleen compleet vernieuwd van keuken tot badkamer, maar krijgen ook een styling die mooi aansluit bij de omgeving. Zo zul je in de Comfort cottages de vogels uit de bosrijke natuur op een speelse manier terugvinden, net als het blauw van het Eemmeer. In verschillende cottage-designs komen ook mediterrane kleuren terug uit de Market Square. Ook als je straks in een hotelkamer verblijft, zul je genieten van een compleet nieuwe inrichting. Fijn vooruitzicht dus!

Nóg meer moois
Als je in een vernieuwde cottage of hotelkamer verblijft, wil je natuurlijk dat de rest van het park daar niet bij achter blijft.

  • In de Action Factory kun je na een grote vernieuwing nóg meer activiteiten doen, in een compleet nieuwe (subtropische) styling. Tipje van de sluier: de bowlingbanen zul je niet meer terugkennen!
  • Goed nieuws voor fans van de Turbo Twister: de Aqua Mundo wordt uitgebreid met nóg een superglijbaan.

Even shoppen op de Market Square voor een nieuwe outfit? De winkels zelf krijgen ook een nieuw jasje!

De vernieuwing van De Eemhof pakken we zone voor zone aan. Het duurt dus nog even voordat alles klaar is.

Bron: Center Parcs