Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 9 augustus 2021

Luxueus logeren in het groen

Vakantie in eigen land: het is en blijft een aanrader. Zeker nu er met Terhills Resort by Center Parcs een nieuwe toeristische trekpleister op de bucketlist prijkt.


Dit premium vakantiepark in het Limburgse Dilsen-Stokkem is harmonieus ingebed in de natuurlijke omgeving van de voormalige steenkool- en grindwinningssite aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen. Bovendien is het een voorbeeldproject inzake duurzaam, modulair en circulair bouwen.

Een kleinschalig, duurzaam en autovrij ‘vakantiepark buiten categorie’: dat was de opzet van de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM en Center Parcs toen de plannen voor de realisatie van Terhills Resort vorm kregen. Beide partijen bliezen de voormalige mijnsite van Eisden en de bijbehorende natuur sinds de jaren 90 nieuw leven in, om er vanaf heden (eindelijk) de vruchten van te plukken. “Terhills Resort is goed voor een investering van meer dan 100 miljoen euro – de grootste in onze geschiedenis! – en vormt het orgelpunt van een lang herbestemmingstraject”, zegt Tom Vanham, CEO bij LRM. “De realisatie van het vakantiepark kadert in een van de meest duurzame transformaties van het land. Er is maar liefst 219 hectare gesaneerd: 100 hectare werd teruggegeven aan de natuur, 119 hectare is beschikbaar voor recreatieve en toeristische ontwikkelingen zoals Terhills Resort, dat in totaal 65 hectare bestrijkt.”      

Bron en hele artikel: Bouwen aan Vlaanderen


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot