Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 15 augustus 2021

Nieuwe waterspeelplaats op Center Parcs Erperheide

Er wordt weer volop geïnvesteerd in de centrale voorzieningen op vakantieparken. Deze week zagen we de eerste beelden voorbij komen van het nieuwe waterpark op Center Parcs Erperheide, met de naam: Water Factory.


Wat als eerste opvalt is de mooi doorgevoerde thematisering. Het theme ‘Water Factory’ is te zien in alle onderdelen van de waterspeelplek. Stan de Haas van Poolsensations, die betrokken is geweest bij de visuals van het project, ligt toe: “Aan dit ontwerp is een verhaal gekoppeld van een oude verlaten fabriek die gelegen is in de jungle. Ieder kwartier slaat de fabriek nog even aan, en dat zorgt voor een leuke watershow, met piepende en stomende pijpen, geluidseffecten en volop beweging in de diverse onderdelen. We hebben de thematisering erg ver doorgevoerd. Er zijn zelfs ramen gecreëerd waarin je naar buiten in de jungle kunt kijken. (op basis van visuals). En kinderen kunnen zelf ontdekken welke verrassingen er nog meer zijn verwerkt in het ontwerp. “

Retrofitting

In de omschrijving van het project, dat is gerealiseerd als samenwerking van Van Egdom, Zephir (designer Yan Wolff) en Pool Sensations, komt ook de term ‘Retrofitting’ voor. De Haas legt uit dat dit in de zwembadwereld inmiddels een bekende term is geworden: “Veel zwembaden zijn na 30 jaar wel afgeschreven. 

Bron en hele artikel: Pretwerk


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot