Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 18 oktober 2022

Minder druk op de Nederlandse vakantieparken deze herfstvakantie

 De Nederlandse vakantie- en bungalowparken zitten in de herfstvakantie dit jaar minder vol dan anders. Dat blijkt uit statistieken van Parkvakanties. De vakantiepark aanbieder ziet een kleine daling in het aantal boekingen.

Voor regio Noord staat de herfstvakantie op het punt van beginnen, maar anders dan voorgaande jaren is er op veel vakantieparken nog ruim voldoende plek. “De vakantieparken zijn goed gevuld, maar zitten over het algemeen simpelweg nog niet vol”, zegt Laurens Taekema van Parkvakanties. “De tweede week van de herfstvakantie, wanneer regio Midden en regio Zuid vakantie vieren is wel een stuk meer in trek”, vult hij aan.

Last minute op vakantie

Toch zal het op de vakantieparken ‘gezellig druk’ zijn, want er zullen alsnog heel veel mensen genieten van een welverdiende vakantie in het bos of aan de kust. Taekema: “Het last minute boekingsgedrag, wat we ook al voor de zomervakantie zagen, zien we nu ook sterk terug. De laatste weken is het goed druk op onze website en zelfs deze laatste dagen voor de herfstvakantie zien we de boekingen nog binnenkomen”, zegt Taekema.

Bron en hele artikel: Pretwerk


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs