Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 3 november 2022

Investeringsprogramma van 35 miljoen in Center Parcs De Kempervennen afgerond

 Center Parcs De Kempervennen is de afgelopen anderhalf jaar volledig vernieuwd. Daarmee is het grootste vakantiepark van Nederland helemaal klaar voor de toekomst. Sinds maart 2020 werden onder andere alle cottages, wegen, bewegwijzering vernieuwd.

Daarnaast werden de Check-in met het E-ticket en de receptie gemoderniseerd en werden het tropische zwembad Aqua Mundo en het activiteitenaanbod uitgebreid met o.a. een Shop & Smile vestiging, nieuwe bowlingbanen en de Frites Affaires. In totaal werd meer dan 35 miljoen euro geïnvesteerd. 

Vernieuwde cottages
Water speelt een hoofdrol in De Kempervennen en het vakantiepark biedt alle ingrediënten voor een actieve en avontuurlijke vakantie. Hierbij is de natuur het speeldomein, met twee grote meren en een prachtige bosrijke omgeving binnen handbereik. Al deze elementen komen terug in de nieuwe inrichting van de cottages. Zo is het luxe en comfortabele interieur van de VIP cottages gebaseerd op een mix tussen een modern en verfijnd design, natuurlijke materialen en luxueuze accessoires, die goed passen bij het DNA van het park.

Bron en hele artikel: PretwerkLast MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs