Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 7 januari 2023

Nieuw Logo -> Bye Bye Birdies

Met de introductie van de nieuwe huisstijl en het nieuwe logo, heeft Center Parcs ook afscheid genomen van het in 2006 geïntroduceerde 3, 4 en 5 birdies systeem / normering voor de de parken.

2006: De verschillende parken krijgen nu een kenmerk door middel van (3), 4 of 5 vogeltjes  / birdies in plaats van zich te onderverdelen in de 3 subbrands: “Center Parcs” Original, FreeLife en SeaSpirit. Deze vogeltjes  / birdies geven de luxe en extra’s aan per park.

De subcategorieën Original, Freelife en Seaspirit (uit 2003) worden afgeschaft en de verschillen tussen de parken worden voortaan aangeduid met het aantal vogeltjes  / birdies. Daarnaast worden de parken ook nog verdeelt in de categorieën Premium, EasyGo, Active & Family

In 2017 geeft Center Parcs nog een wat nieuwere invulling aan de 3, 4 en 5 birdies

Op dit moment zijn de birdies op de website helemaal verdwenen. Daarnaast zie je de birdies ook niet meer terugkomen op de "welkomstborden" van de parken. Ook zie je op de website geen vermelding meer van van birdies bij de parken.


Nieuw

Oud


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs