Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

maandag 14 maart 2016

Konijnenverhuur stilgelegd in Center Parcs Peer na bakken kritiek

Tot voor kort konden gasten van Center Parcs Erperheide hun verblijf opvrolijken met het bezoek van een konijntje. Voor een hele week extra bezoek telde je 24 euro neer, een midweekje met een konijn als huisdier kostte je 20 euro extra. Maar na massa's kritiek van dierenrechtenorganisaties ligt de verhuur van konijnen stil.

De konijntjes konden op heel wat bijval rekenen in het speelplein, speciaal voor hen ingericht aan het onthaal. Maar de verhuur van konijntjes kwam nooit echt van de grond. En ook dierenrechtenorganisaties waren niet te spreken over de 'stunt'. Daarom besloot Center Parcs Erperheide, in overleg met een dierenexpert, om de verhuur op te schorten. "Het belang van de dieren komt voor ons altijd op de eerste plaats", liet de zaakvoerder van Center Parcs Erperheide, Frank Van Ouytsel weten. 

Bron en hele artikel: het belang van limburg

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap