Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 31 maart 2016

24Kitchen Food Lovers Weekend

's Ochtends uitgerust wakker worden in je eigen comfortabele huisje, om vervolgens na een heerlijk ontbijt te genieten van de natuur en delicious food. Ontdek wat alle 24Kitchen-chefs allemaal voor je familie, vrienden en jou in petto hebben! Een hapje hier, een drankje daar. Of juist zelf actief aan de slag met de chefs. Dit is zo ongeveer hoe het 24Kitchen Food Lovers Weekend eruit ziet. Van 15 t/m 17 april 2016 wordt het zeker genieten bij De Eemhof.

Benieuwd welke chefs er allemaal komen? Rudolph van Veen, Miljuschka Witzenhausen, Roberta Pagnier, Giovanni Caminita, Danny Jansen, Angélique Schmeinck, Corria Houthuizen, Hugo Kennis, Mounir Toub en Estée Strooker. Al deze chefs geven een uniek kookcollege en een aantal chefs geven ook workshops. Het programma is zeer gevarieerd en gaat van culinaire hoogstandjes tot lekker experimenteel en van dagelijkse kost tot vernieuwende tips. Het Food Lovers Weekend is voor degenen die inspiratie willen opdoen, willen leren en willen ontdekken.

Vrijdagmiddag, bij aankomst op het park, word je allereerst verwend met een goedgevulde goodiebag. Daarna wordt het weekend afgetrapt met een VRIJMIBO (Vrijdagmiddag Borrel). De rest van het weekend zijn er allerlei workshops, kookcolleges, foodtrucks, een grote buiten BBQ, livemuziek, entertainment en natuurlijk The Battle of the Chefs. Voor de sportievelingen wordt op zondag de Zondagochtend Run gehouden. Maar wat maakt dit weekend nu echt zo bijzonder? Je bent nog nooit zo dichtbij alle chefs van 24Kitchen geweest. Je kunt ze namelijk persoonlijk vragen stellen tijdens de vragensessies.