Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 5 juni 2008

Ambitieus programma bij Center Parcs van vernieuwing en innovatie

Toekomstpark' in Franse Moezel, 'boathouse'-primeur in Nederland en Duitsland
Center Parcs – Europees marktleider in korte vakanties – heeft het startsein gegeven voor een ambitieus vernieuwings-programma dat onder meer voorziet in de bouw van nieuwe parken, honderden extra cottages in haar bestaande parken in Nederland, Duitsland en Frankrijk en in nieuwe verblijfsvormen, zoals woonboten. Tegelijkertijd lopen er ruim 300 projecten op het gebied van duurzame ontwikkeling.
Afbeelding
Impressie van de 'boathouses' die Center Parcs op korte termijn als nieuwe woonvorm op twee parken -De Kempervennen en Bispinger Heide- zal introduceren (illustratie Center Parcs)

Dat heeft Christophe Jeannest, (foto onder) Chief Executive Officer van de Center Parcs Europe Group, woensdag 4 juni bekend gemaakt. Center Parcs bestaat 40 jaar en is een begrip in de recreatieve sector. Al sinds haar oprichting vervult zij een voortrekkersrol en óók in de toekomst blijft Center Parcs een pioniersfunctie vervullen door blijvend te investeren in vernieuwing.

Sporthuis Centrum
Center Parcs - dat vele gasten van het eerste uur zich nog herinneren als Sporthuis Centrum - zette met de introductie van nieuwe recreatievormen een standaard voor een complete vakantiebeleving.

Vernieuwen en upgraden
Ze onderscheidde zich vanaf het begin van andere aanbieders door voortdurend te investeren in vernieuwing en het permanent upgraden van haar parken en accommodaties. Zo zijn in de afgelopen drie jaar ruim 1.500 cottages vernieuwd en wordt gekeken naar een verdere upgrading van accommodaties.

Bron en hele artikel: Tourpress