Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 6 juni 2008

Geest Derksen waart nog rond bij Center Parcs

Veertig jaar is Center Parcs vandaag. En niks dédain, de parken zijn populairder dan ooit. Reden om flink uit te breiden. Duitsers en Britten mogen denken dat Nederlanders voornamelijk met de caravan op vakantie gaan, maar het werkelijke cliché is dat wij trouw ons Center Parc bezoeken. Jaarlijks gaat één op de tien Nederlanders naar een bungalowpark van de keten.

De vakantieparken mogen dan de geur van pitbullsmokings en jengelende kinderen hebben, maar uit onderzoek van Center Parcs zelf blijkt dat een keurige dwarsdoorsnede van de bevolking een lang weekend of midweek in een van de parken doorbrengt.

''De kracht van Center Parcs is dat het concept van oprichter Piet Derksen na veertig jaar nog altijd geldt,'' zegt topman Christophe Jeannest van Center Parcs. De pijlers -natuur, luxe en vertier- staan nog steeds overeind.
Onverwoestbaar zijn ook de bungalows in lommerrijke omgeving, veertig jaar geleden door architect Jaap Bakema zo ontworpen dat bezoekers nooit bij elkaar naar binnen kijken.

Bron en hele artikel: Parool