Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 18 november 2008

Eltingh/Haarhuis Tennis & Events breiden samenwerking uit.

Bijzonder initiatief enthousiasmeert kinderen voor het tennisspel

CENTER PARCS EN ELTINGH HAARHUIS TENNIS & EVENTS BREIDEN SAMENWERKING UIT MET 'KIDS4TENNIS'

Rotterdam, 18 november 2008 - Center Parcs - marktleider in korte vakanties - en Eltingh Haarhuis Tennis & Events - marktleider op het gebied van tennisevenementen - breiden hun samenwerking uit. Met het bijzondere initiatief 'Kids4Tennis' laten zij kinderen in de basisschoolleeftijd kennismaken met de tennissport. Zo blijkt dat kinderen niet snel uit eigen beweging gaan tennissen of zich bij een tennisclub aanmelden. Vandaar dat zij onder het motto 'Wees sportief, kom in beweging' enthousiast worden gemaakt voor deze gratis tennissessies in de parken van Center Parcs.

Doelstelling is de jeugdige parkgasten van 6 tot en met 12 jaar tennisprogramma's aan te bieden in alle Nederlandse categorie 5-parken van Center Parcs. Deze programma's worden begeleid door de professionele parkteams van Center Parcs, die zijn opgeleid door Alex Reijnders. De voormalige coach van Jacco Eltingh en Paul Haarhuis is medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van het jeugdtennis binnen Center Parcs.

Eltingh en Haarhuis schreven vele overwinningen op hun naam. Dankzij een perfecte samenwerking en uitstekend teamwork werden zij twee keer wereldkampioen dubbelspel en wonnen zij als eersten in de tennisgeschiedenis alle Dubbel Grand Slam-toernooien: Wimbledon, de US Open, Roland Garros en de Australian Open. Sinds het einde van hun professionele tenniscarrière begeleidt het duo met veel succes seminars, spreekbeurten, tennis clinics en de welbekende AFAS Tennis Classics, waarbij vele oud-tennistoppers - onder wie Sergi Bruguera, Yevgeni Kafelnikov, Henri Leconte, Goran Ivanisevic, en Richard Krajicek - acte de présence geven.

Beweging voor kinderen steeds belangrijker
"Sport is een uitstekend middel om kinderen op een plezierige en afwisselende manier te laten bewegen. Tennis is bij uitstek een sport die optimaal bijdraagt aan een vroegtijdige en goede ontwikkeling van bewegingsvaardigheden bij de jeugd", aldus Ronald Duijtshoff, Country Development Manager van Center Parcs. Alle parken bieden ruimte aan tennisbanen waarop het hele jaar - weer of geen weer - kan worden gespeeld. Bovendien kan op de meeste parken worden uitgeweken naar uitstekende binnenaccommodaties. Ook Dunlop Sports levert een bijdrage aan 'Kids4Tennis'. Het bedrijf wordt de officiële leverancier van alle tennismaterialen, zoals tennisrackets, -ballen, -accessoires en trainerbenodigdheden. Duijtshoff: "Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met deze partner, die al jaren een vooraanstaande positie inneemt in de internationale tenniswereld. Het initiatief van Kids4Tennis stelt Center Parcs in staat kinderen structureel een leuk, actief en afwisselend tennisprogramma te bieden waaraan zij tijdens hun verblijf op de parken (midweek of weekend) gratis mee kunnen doen."