Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 28 januari 2009

Thuiswinkel Award Center Parcs en Sunparks

Center Parcs, Sunparks en Landal Greenparks dingen mee naar de prijzen van Nationale Thuiswinkel Awards 2009 in de categorie reizen en vrije tijd.

Center Parcs lijkt dit soort awards wat serieuzer te nemen dan in het verleden en lijkt de prestigestrijd met Landal op dit gebied te willen aangaan. Waar eind vorig jaar voor de Online Awards Center Parcs haar klanten via een e-mail op de hoogte bracht van de nominatie, gebruikt Center Parcs op dit moment, net als Landal de website om mensen te stimuleren op haar website te stemmen.

Consumenten kiezen hun favoriete webwinkel door massaal hun stem uit te brengen. Dat kan tussen 17 januari en 1 maart. De webwinkels met de meeste stemmen worden genomineerd voor de publieksprijzen 2009.
De vraag bij dit soort verkiezing blijft natuurlijk altijd de representativiteit, omdat er altijd nog wel een zweem over de verkiezing heerst van wie het meeste publiciteit genereert om haar (potentiele) klanten te laten stemmen waarschijnlijk ook hoger in de lijsten zal komen.

Op het moment van schrijven besteden de volgende bedrijven in elke geval wel aandacht op hun website op de verkiezing: Center Parcs, Landal,Mr Ticket.nl en Neckermann.
Bedrijven die het nog niet doen zijn: Zoover, Sunparks, Jiba, Vrijuit, Sunweb, Hotelaanbiedingen.nl, Thomas Cook en Bungalowspecials.nl

Update: Ondertussen hebben Jiba, Sunparks en Thomas Cook ook de vermelding op hun website gezet.