Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 6 januari 2009

Voel je dichter bij de natuur

De nieuwe brochures zijn al weer uit van de verschillende vakantie aanbieders / bungalowparken.
Ook hebben ze daarbij dan soms een nieuw thema / payoff.
  • Center Parcs: Let's get Closer. Het ritme van alledag kan hectisch zijn. Zo hectisch dat we soms uit het oog verliezen wat belangrijk is: genieten van het leven .. en van elkaar. Center Parcs is een plek waar mensen die drukte kunnen ontvluchten om weer echt tijd te maken voor elkaar. Tijd voor ontspanning, lekker sportief of heerlijk relaxed. Midden in de natuur, maar niet ver van huis.
  • Landal Green Parks: Voel je dichter bij de natuur. Eekhoorntjes en konijntjes voor uw voeten zien wegspringen, maar ook andere bewoners tegenkomen. Bij Landal GreenParks kan het! Zó dicht bij de natuur als op de 60 bungalowparken in 6 landen, heeft u nog nooit eerder gezeten. Voel de wind in uw haar, beleef de wisseling van de seizoenen. En merk hoe ontspannen zo veel ruimte en stilte kan zijn.
  • Sunparks: In the middle of everywhere. De vakantieparken van Sunparks zijn een perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen. In de privacy van een eigen villa geniet u in alle vrijheid van uw vakantie. Trek er op uit met de fiets en verken de prachtige omgeving.
    Blijft de zon een dagje achter de wolken, neem dan een duik in ons overdekt en verwarmd zwemparadijs. Avontuurlijk voor de kinderen, heerlijk ontspannend voor de ouders.
  • Roompot: Samen genieten.