Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 23 augustus 2012

Waarom Center Parcs een pionier is en blijft


Center Parcs bestaat bijna 45 jaar en is in die tijd enorm gegroeid. Hoe komt dat? Veel van het succes heeft te maken met de kwaliteit van de cottages. Of dat er eigenlijk iets toe doet? Reken maar! Hoe bezorg je gasten anders dat unieke ‘op-vakantie-met-het-comfort-van-thuis’-gevoel? Bekijk hier de interactieve video.

Een golf van vernieuwing
Alles verandert met de tijd. En dat is niet anders voor de manier waarop we met z’n allen tegen luxe en comfort aankijken. Wie de foto’s uit de oude doos ziet, merkt al snel dat we vandaag niet meer tevreden zouden zijn met wat anno 1970 als luxueus en comfortabel gold. Daarom worden de cottages in Alle Center Parcs parken regelmatig aangepast aan de nieuwe normen en trends.

Van top tot teen
En soms betekent zoiets een complete make-over. Zoals nu dus. Al meer dan 1.500 VIP en Premium cottages in verschillende parken werden van top tot teen vernieuwd en opgefrist. En dat aantal groeit nog elke dag. Logisch eigenlijk, want een geslaagde vakantie begint in uw cottage. Dat ondervond de familie Vandervorst deze zomer nog. “Het was een leuk weerzien voor mij” zegt een behoorlijk opgetogen grootvader Henk Vandervorst.

Bron en hele artikel: Close-up online