Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 9 november 2012

CenterParcs gebruikt kracht van kleinschaligheid in Jungle Lodge


Vrijdag 2 november werden op CenterParcs Heijderbos 18 Jungle Lodges geopend. Voor CenterParcs begrippen een sobere accommodatievorm; in de kamers zijn geen TV of andere luxevoorzieningen te vinden. Douches en toiletten worden, net als op de camping, gedeeld met de andere bewoners. Het verblijf biedt wel een hoge mate van exclusiviteit, want vanaf 17.00 uur hebben de bewoners het Junglerijk helemaal voor zichzelf.

De Jungle Dome bestaat al 17 jaar op park Heijderbos. Het is een Sumatraans Jungle ecosysteem met planten en dieren in tropische temperaturen, gekoppeld aan diverse horeca en speelvoorzieningen. Directeur Operational Support, Paul Renders, stond aan de wieg van dit nieuwe verblijfsconcept: “We hebben regelmatig brainstormsessies met medewerkers om te bekijken hoe we CenterParcs kunnen verbeteren en nieuwe ervaringen toevoegen. De Jungle Dome sluit normaal gesproken om 17.00 uur en wordt daarna niet meer door onze gasten gebruikt. Zonde, want het is een heel bijzondere omgeving. Met dit nieuwe concept geven we een nieuwe invulling aan deze ongebruikte uren en voegen we een bijzondere beleving toe. Het is bewust kleinschalig, want we zien dit als iets bijzonders, dat vooral veel aandacht en free-publicity oplevert.”
Paul Geraeds, hoofd marketing van CenterParcs, vult nog aan: “Wij zien in de markt dat de consument juist het kleinschalige erg waardeert. We hebben daarom binnen dit grote park een stukje kleinschaligheid gecreëerd. De gasten zijn in de avonduren met een klein groepje samen.”

Bron en hele artikel: Pretwerk