Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 3 november 2012

Herfst lokt laatboekers naar vakantieparken

Ondanks dat boekingen nog nooit zo lang op zich lieten wachten, trokken Nederlanders er tijdens de herfstvakantie weer massaal op uit in eigen land. Bungalowparken hadden het met dik 350.000 bezoekers ongeveer even druk als vorig jaar. „We zagen dit jaar een substantiële verschuiving naar mensen die op het allerlaatste moment besloten te boeken. Dat is een fenomeen wat we nog niet eerder hebben gezien”, zegt Paul Geraeds van Center Parcs, de grootste exploitant van bungalowparken in Nederland.


We zagen dit jaar een substantiële verschuiving naar mensen die op het allerlaatste moment besloten te boeken. Dat is een fenomeen wat we nog niet eerder hebben gezien”, zegt Paul Geraeds van Center Parcs, de grootste exploitant van bungalowparken in Nederland.
Door de kwakkelende economie wachten consumenten steeds langer op goedkope aanbiedingen. Bij prijsvechter Roompot zijn inmiddels ongeveer 35 procent van de boekingen last minute, 7 procent meer dan vorig jaar. Roompot-directeur Henk van Koeveringe verwacht dat dit aandeel volgend jaar oploopt tot 40 procent.

Bron en hele artikel: Telegraaf