Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 12 maart 2014

Comfortabel festivallen in De Eemhof

Een weekend lang genieten van bandjes en dj's, maar dan zonder 's nachts afzien in een primitief tentje. Bezoekers van muziekfestival Where The Wild Things Are (WTWTA), dat vrijdag, zaterdag en zondag voor de tweede keer plaatsvindt in Center Parcs De Eemhof, overnachten lekker comfortabel in de bungalows op het park in Zeewolde.
Naast een schoon bed, eigen keuken, badkamer, open haard, bankstellen en hier en daar zelfs een sauna aan huis, biedt een festival in een vakantiepark nog meer voordelen. Zo worden er feesten georganiseerd in het subtropisch zwemparadijs, vindt op de bowlingbaan een heus bowlingtoernooi plaats, wordt het café op het terrein gebruikt voor een massale pubquiz en vertoont documentairefestival IDFA de beste muziekfilms in de bioscoop.
Acts als Franz Ferdinand, Savages, De Staat, Baskerville, Moderat, Trentemøller, Fitz & The Tantrums en Thomas Azier treden op in een grote tent en op een aantal kleinere locaties op het bungalowpark.
WTWTA biedt plek aan in totaal 3800 festivalgangers en duurt tot en met zondagnacht. Maandagochtend moeten de feestvierder het huisjespark in Flevoland weer overdragen aan de 'gewone' bezoekers.

Bron: De Limburger