Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 11 juli 2014

Nieuw Center Parcs park in Belgie in 2016: Ardennen

Eerder waren er al opmerkingen op verschillende Center Parcs Fora dat Sunparks Ardennen een nieuw Center Parcs park zou worden met behulp van een investering van 28 miljoen euro.


Het is inderdaad officieel en ook een planning is bekend:
Het “Sunparks Ardennes”, dat door een schitterend landschap wordt omringd, zal in het voorjaar van 2016 Center Parcs Ardennen (Vielsalm) worden, door een grondige upgrade in de kwaliteit van de infrastructuur en de vakantiewoningen.


Dat wordt aangegeven op de website van Center Parcs Vastgoed, waarbij de bezoeker wordt geinteresseerd om hierin te investeren.


  • Een netto opbrengst van 5,3%**
  • Een uitstekende en strategische ligging op slechts 10 minuten lopen van het stadscentrum
  • Vakantiewoningen in het topsegment
  • "Center Parcs Ardennen (Vielsalm) ligt in een bijzondere natuurlijke omgeving op slechts tien minuten lopen van het stadscentrum. U kunt zich gemakkelijk te voet of per fiets verplaatsen.


Als aanvulling op de Aqua Mundo en de spa, zal dit nieuwe Center Parcs het vertrouwde aanbod van in- en outdoor activiteiten bieden: adventure trails, tennisbaan, midgetgolf, ponyrijden, bowling enz…

De vakantiewoningen


Alle 350 woningen hebben een compleet uitgeruste keuken, woon- en eetkamer met open haard en een ruim terras. De woningen zijn volledig gerenoveerd en passen perfect in de omgeving.

Er zijn drie categorieën beschikbaar: Comfort, Premium en VIP. Alle woningen hebben een grote glazen schuifdeur naar het terras."

Bron: Center Parcs Vastgoed.