Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 26 juli 2014

Stadbelevingspad officieel geopend

Net op tijd voor de 20e verjaardag van Park Hochsauerland wordt het Stadbelevingspad officieel geopend. De “Stadterlebnisweg” (stadslevingspad) die loopt van het marktplein van Medebach naar het hotel van het park.
Het Stadbelevingspad laat de bezoeker kennismaken met de hoogtepunten van Medebach als Hanzestad met een mengsel van , de lokale natuur en de cultuur van Sauerland. Een ontwikkelde app zorgt voor speelse extra info doormiddel van van analoge en digitale quizzen. De gast kan kiezen uit een shopping route, een speeltuin of een culturele route.
Een mengsel zal Medebacher burgers als gasten kennis te laten maken op een interactieve pad ofwel van het centrum naar het park of andere richtingen aan onderwerpen zoals “Hanze”, natuur en cultuur Sauerland.
Een speciaal voor dit doel vervaardigd app en grote quiz borden zorgen dat men een nieuwe kant van Medebach kunt ontdekken met plezier en opwinding.

Aan de ene kant een interessante activiteit voor de gasten die kunnen beginnen met de “Mede-Quiz” direct vanuit het park, maar ook voor Medebacher burgers en dagtoeristen die, met de hulp van de “Stadterlebnisweg”, zullen hun weg naar Park Hochsauerland vinden vrij gemakkelijk.
Vier grote interactieve quiz borden, vier kleine quiz stations en twee mobiele stations zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils en aan het eind mensen kunnen zich verheugen op een leuke prijs die kan worden opgehaald bij het VVV-kantoor in Medebach.

Bron: Park Hochsauerland