dinsdag 2 december 2014

24Kitchen&Cottages: een heerlijk kookweekend

Het eerste culinaire vakantieweekend van Nederland

Tijdens het weekend van 17 t/m 20 april 2015 kunnen kookliefhebbers voor de allereerste keer genieten van 24Kitchen&Cottages. De Nederlandse chefs van 24Kitchen heten kookliefhebbers welkom voor een heel weekend lang lekker eten, koken, inspiratie opdoen en entertainment. Center Parcs De Eemhof wordt daarbij volledig omgetoverd tot een gastronomisch paradijs. Het is de allereerste keer dat een dergelijk culinair vakantieweekend wordt georganiseerd in Nederland. Kaarten zijn te koop vanaf 28 november 2014.

Primeur
24Kitchen is de enige food tv-zender van Nederland met 24 uur per dag programma's over alles dat met eten en genieten te maken heeft. Nu organiseert 24Kitchen het eerste foodentertainment weekend van Nederland. Tijdens 24Kitchen&Cottages krijgen bezoekers de kans om 24Kitchen-chefs als Rudolph van Veen, Roberta Pagnier, Giovanni Caminita en Danny Jansen persoonlijk te ontmoeten. Maar er gebeurt nog veel meer.

Gevarieerd programma
Alle dagen en avonden is er een uitgebreid programma verspreid over het hele park. Van informatieve seminars tot kookclinics en foodfilms. Van een delicatessenmarkt tot vragenuurtjes met 24Kitchen chefs en muzikale intermezzo’s. Er is voor iedereen wel iets unieks te beleven. Bezoekers kunnen tijdens dit culinaire vakantieweekend ontspannen doordat ze blijven slapen in een van de gezellige cottages op het park, terwijl ze genieten van het lekkerste dat de chefs van 24Kitchen te bieden hebben. Een ongekend goede combinatie voor elke lekkerbek en levensgenieter.

Foodlovers festival
Het weekend vindt plaats in Centerparcs De Eemhof in Zeewolde. Een prachtig gelegen park met cottages van 2 tot 12 personen. Gezellig met je partner, vrienden, vriendinnen of je kookclub drie dagen en avonden tot in de kleine uurtjes genieten van food en entertainment. Het kan allemaal tijdens het allereerste kookweekend van 24Kitchen.

Rudolph van Veen: “Ik ben enorm trots dat ik, samen met mijn collega-chefs van 24Kitchen, de host mag zijn van het allereerste culinaire vakantieweekend van Nederland. We gaan er alles aan doen om er voor foodlovers een onvergetelijk weekend van te maken.”

Tickets zijn per cottage te koop en zijn verkrijgbaar vanaf €169 per persoon (€56 p.p.p.n.).

Bron: Center Parcs