maandag 15 december 2014

Nieuw, nieuwer, nieuwst bij Center Parcs deel 2

U verrassen met nieuwigheden, dat is ons voornemen voor 2015. Zo surft u vanaf nu op onze nieuwe website en verwennen we u met nieuwe activiteiten voor u en voor de allerkleinsten. Verder verbaast Parc Sandur de kids met een nieuwe kinderboerderij en logeert u in vernieuwde cottages in het park. Honger naar meer? Onze nieuwe restaurants openen binnenkort en tot slot: bedankt voor uw stem, want dankzij u won de Aqua Mundo in De Eemhof de titel “Zwembad van het Jaar”!
 • Nieuw: Massage service in de cottage
  Geniet van een welverdiende dosis Me-Time met een ontspannende massage in de cottage! Laat alle stress wegmasseren en word weer helemaal zen met deze unieke service in uw cottage, speciaal voor u.
 • Opening zomer 2015 : Le Bois aux Daims (F)Le Bois aux Daims, oftewel “Het Hertenbos”, is ons nieuwste park, dat opent in de zomer 2015. Dit park heeft niet zomaar een mooie naam: deze spectaculaire nieuwe vakantiebestemming in het Loiredal is immer een uitzonderlijk natuurparadijs, waar flora en fauna gewaardeerd en beschermd worden.
 • Center Parcs wint Zwembad van het Jaar!
  Driewerf “hoera” en driewerf “dankjewel” voor alle stemmen die ons tot Zwembad van het Jaar kroonden! Wij zijn bijzonder trots dat de Aqua Mundo van Center Parcs De Eemhof dit jaar dankzij veel creativiteit, passie en toewijding op nummer 1 staat. Het Heijderbos kwam op de tweede plaats.
 • Parc Sandur: vernieuwde cottages én nieuwe kinderboerderij
  Parc Sandur heeft heel wat nieuwigheden! Uw kleine spruit wordt verwacht op de nieuwe Kinderboerderij, op de groene vallei nabij het parkcentrum van Parc Sandur. Lokale rassen zoals het Drents heideschaap en de Nederlandse Toggenburgergeit wachten ongeduldig op knuffels van de kleinste gasten.
  Daarnaast zijn een aantal VIP en Premium cottages voor 2, 6 of 8 personen net vernieuwd en nu al boekbaar! Ruim, luxueus en uiterst comfortabel. Zo geniet u nog meer van uw
 • De restaurants: nieuw en vernieuwd
  Vanaf 15 december dineert u op Het Heijderbos in de nieuwe Evergreenz Family Buffet, een All You Can Eat buffet in landelijke sfeer. De chef-koks verrassen u met wisselende gerechten en de kids smullen lekker van het kinderbuffet.
  In De Eemhof opent op hetzelfde moment het vernieuwde Grand Café in oud-Koloniale-stijl. Perfect voor een kopje koffie of een lekkere lunch.
Bron: Center Parcs