vrijdag 5 december 2014

Center Parcs sleept meerdere prijzen in de wacht tijdens Zwembad van het Jaar verkiezing 2014

Vakantieaanbieder zet ook eerste Keten Award op haar naam

Maandag vond in Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn de uitreiking van de jaarlijkse Zwembad van het Jaar Verkiezing plaats. Naast de Nationale en de Provincie Awards, werd dit jaar tevens een prijs uitgedeeld binnen de gloednieuwe categorie ‘Keten Award’. Center Parcs viel meerdere malen in de prijzen.

Keten Award
Center Parcs heeft de eer de allereerste Keten Award op haar naam te mogen zetten; een prijs die wordt uitgereikt aan een Nederlandse keten die beschikt over meerdere zwembaden. Met veel enthousiasme nam de organisatie de award in ontvangst en versloeg daarmee de andere genomineerden Sportfondsen en Roompot Nederland. “Het winnen van de Keten Award is een ontzettende eer en laat de kracht zien van Center Parcs en haar subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Deze publieksprijs is de bevestiging dat onze gasten volledig achter ons ijzersterke concept staan”, verklaart Jackie van Buuren, PR Officer Nederland.

Provincie Award
De Provincie Award is opgedeeld in de categorieën Openluchtbaden en Binnen- en combibaden. Binnen deze laatste categorie viel Center Parcs maar liefst drie keer in de prijzen en wel met Aqua Mundo De Eemhof (Flevoland), Aqua Mundo Het Heijderbos (Limburg) en Aqua Mundo De Huttenheugte (Drenthe).
Aqua Mundo van De Eemhof behaalde de hoofdprijs binnen de subcategorie ‘zwembad dat onderdeel uitmaakt van een hotel of vakantiepark’ en werd hiermee verkozen tot Zwembad van het Jaar 2014. Het Heijderbos kwam op de tweede plaats. Het is de derde keer dat Center Parcs deze prijs in de wacht sleept. “Wij zijn bijzonder trots dat de Aqua Mundo van Center Parcs De Eemhof dit jaar dankzij veel creativiteit, passie en toewijding op nummer 1 staat”, aldus Sylvester Ponsen, General Manager Center Parcs De Eemhof.

Topprestatie
Dat Center Parcs zo veelvuldig in de prijzen valt, getuigt van een topprestatie. De Zwembad van het Jaar Verkiezing werd dit jaar voor de vijfde keer gehouden. De prijzen komen voort uit stemmen van bezoekers en vertegenwoordigen dus de mening van het publiek.

Bron: persbericht Center Parcs