Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 1 augustus 2015

Vakantiedialyse: Een zorgeloze vakantie

Een vakantie is altijd een welkome onderbreking. Maar als u tijdens uw vakantie afhankelijk bent van medische verzorging, bent u beperkt in uw vakantiekeuze. Center Parcs biedt, in samenwerking met diverse ziekenhuizen/medische centra, dialyse aan op het vakantiepark zelf of op het betreffende ziekenhuis (dat heel dichtbij is), zodat dialysepatiënten zonder zorgen van hun vakantie kunnen genieten!

Op dit moment biedt Center Parcs u dialyse mogelijkheden op :

  • De EemhofIn samenwerking met Meander Medisch centrum is er op het complex van Marina de Eemhof een Dialysecentrum gevestigd, dat zorg kan bieden aan 12 dialysepatienten per dag. U dient eerst telefonisch een dialysebehandeling aan te vragen. Het dialysecentrum ligt op de begane grond, met prachtig uitzicht over de haven en het Eemmeer. De locatie beschikt over airconditioning en is uiteraard rolstoeltoegankelijk. Ook als u met uw boot in Marina De Eemhof ligt, kunt u gebruik maken van ons dialysecentrum.
    Klik hier voor meer informatie over het Dialysecentrum op Marina de Eemhof
  • Parc SandurIn samenwerking met Schepers ziekenhuis in Emmen. Gasten konden rechtsreeks een nierdialyse station reserveren . U dient eerst telefonisch een dialysebehandeling aan te vragen. Zodra u een bevestiging heeft ontvangen van het dialyse centrum, kunt u uw vakantieaccommodatie boeken.
    Klik hier voor meer informatie over het dialyseren bij het Scheper ziekenhuis
  • Het HeijderbosIn samenwerking met het St Radboud UMC is er de mogelijkheid om in de het dialysecentrum in Boxmeer te dialyseren, op slechts 10 minuten afstand van het park.
    Gasten kunnen rechtsreeks een dialyse station reserveren . U dient eerst telefonisch een dialysebehandeling aan te vragen op nummer 024/36 15410 (Nijmegen). Zodra u een bevestiging heeft ontvangen van het dialyse centrum, kunt u uw vakantieaccommodatie boeken.
    Klik hier voor meer informatie over het Dialysecentrum in Boxmeer.