Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 3 juni 2016

EK voetbal vieren bij Center Parcs

Ook tijdens het EK voetbal kan je bij Center Parcs komen genieten.

"Europa speelt voetbal – wij niet, maar genieten doen we wel!"

Ook zijn er 2 commercials gelanceerd. Een voor Belgie, een voor Nederland.

Nederland is een land vol voetballiefhebbers. Het is ontzettend jammer dat we dit jaar niet bij het grote voetbalfeest in Frankrijk kunnen zijn, maar we gaan zeker van een ontspannen voetbalzomer genieten!
Een spannende vakantie is het bij Center Parcs altijd, maar vanaf 10 juni is een vakantie bij Center Parcs nóg spannender – want dan begint het voetbalfeest ook bij Center Parcs! Naast de leuke zomeractiviteiten die je bij Center Parcs sowieso kunt uitproberen, staat jou en je gezin tijdens het voetbalfeest een scala aan bijzondere activiteiten te wachten.
Op de parken zal je de gezellige voetbalsfeer al snel merken, de shops hebben volop merchandise, de mogelijkheid om te relaxen in de Voetbal lounge, en de wedstrijden worden ook op grote schermen uitgezonden. De populaire Family Quiz Night heeft zelfs een speciale voetbal-editie – voetbalexperts en de meest voetbalgekke familie staat een fantastische prijs te wachten. Op sommige parken hebben we ook de Interactieve Voetbal Challenge: wie lukt het om alle lichtgevende vlakken op de wand te raken? Bewijs je voetbalvaardigheden tijdens de vele wedstrijdvariaties. En dat is nog lang niet alles