Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 6 juni 2016

Plannen voor Wavepark in Flevoland

Een enthousiaste groep surfers heeft vergevorderde plannen om naast Center Parcs De Eemhof een surfpark te realiseren in het Eemmeer. Als ‘stip op de horizon’ voor de realisatie van het project is het voorjaar van 2018 uitgekozen.

Wavegarden de Eemhof
Na ruim twee jaar onderzoek, heel veel praten, plannen en lobbyen, zijn de voorbereidingswerkzaamheden in volle gang. De initiatiefnemers hebben de juiste partners, de steun van de omliggende gemeenten en gebiedscoöperatie Gastvrije Randmeren. En de leverancier Wavegarden S.L. is enorm enthousiast over onze locatie. Kortom: als alles volgens plan verloopt, kan binnenkort de realisatie van start gaan.

Wat is een Wavegarden
Een wavegarden is een ondiepe pool ter grootte van een voetbalveld waarin kunstmatige golven worden geproduceerd door een revolutionaire golven-machine. De golven van deze wereldklasse surfspot zijn in hoogte, kracht en snelheid aan te passen. Zo zijn de golven geschikt voor ‘die hard surfers’, maar ook voor minder ervaren surfers. Ook beginners en kinderen kunnen er veilig op leren surfen. Iedereen is dus welkom. Toegangskaarten zijn los en als abonnement verkrijgbaar. De pool biedt ruimte voor meerdere surfers tegelijk. Spectaculair dus voor zowel de surfers in het water als voor het publiek aan de kant om van dichtbij naar te kijken.

Bron en hele artikel: Pretwerk