Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 27 maart 2017

Housekeeping Manager - Heijderbos

Heb jij meer dan 3 jaar leidinggevende ervaring als Housekeeping Manager en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder, want wij zoeken voor Center Parcs Het Heijderbos een 

Housekeeping Manager
– verantwoordelijk voor afdeling Housekeeping en Logistiek 

De functie 
Als Housekeeping Manager geef je leiding en uitvoering aan de Schoonmaak- en Logistieke werkzaamheden van het park, met als doel het gereed maken en houden van alle cottages en overige centrale gebouwen, binnen de vastgestelde kwaliteitseisen om daarmee onze gasten een uitstekend verblijf te kunnen geven. Als Housekeeping Manager maak je onderdeel uit van het Management Team. 

Doel van de functie 

Taken
  • Geeft leiding en coacht de Floormanagers Wisselschoonmaak, Logistiek, Centrumschoonmaak en geeft indirect leiding aan de medewerkers Housekeeping (150-200 medewerkers);
  • Draagt ervoor zorg, dat de onder hem ressorterende afdelingen optimaal functioneren en op elkaar zijn afgestemd, de vastgestelde operationele beleidsplannen worden gerealiseerd en wordt voldaan aan de financiële, kwalitatieve en sociale uitgangspunten.
  • Bewaakt budget; doet budget- en investeringsvoorstellen;
  • Draagt zorg voor een optimale gastenbenadering. Behandelt schoonmaak- en inventarisklachten van gasten;
  • Is verantwoordelijk voor de uitvoering van de milieumaatregelen zoals vastgelegd in het Milieu handboek;
  • Is lid van het Management Team en draait mee in de Duty diensten volgens rooster. Weekenddiensten vallen hier ook onder, waarbij aanwezigheid overdag en in de avonduren op het park vereist is.
Bron en meer informatie / solliciteren: stepstone