woensdag 1 maart 2017

Villages Nature Paris: het nieuwste park in Frankrijk is van vandaag te boeken

Het nieuwste park in Frankrijk is van vandaag boekbaar: Villages Nature.
Het park (een vijf "birdie/bladeren) is al te vinden op de website van Center Parcs via de parkwijzer en onderop de website waar alle Franse parken staan aangegeven..

Villages Nature® ligt in een natuurlijke omgeving op een terrein van 259 hectares waarvan bij de opening in 2017 ruim 120 hectare in gebruik zal zijn. Van de totale oppervlakte zal uiteindelijk circa 10% bebouwd zijn met 916 cottages.

De verwachting is dat het park in de zomer zal open gaan. Echter op dit moment zijn vooralsnog alleen verblijven vanaf oktober te boeken. 

Ontdek Villages Nature Paris
Een unieke bestemming vlakbij Disneyland ® Parijs met 5 werelden vol activiteiten en accommodaties voor een vakantie in een totaal andere omgeving.
  • Aqualagon:
    Ons fantastische zwemparadijs biedt spanning en sensatie, maar ook diverse relaxmogelijkheden en is het hele jaar door geopend (met Warmwaterbaden, waterspelletjes, ontspannende waterbaden en duizelingwekkende wateravonturen).
  • BelleVie Farm: Het leven op de boerderij kent straks geen geheimen meer. Stallen, dieren, een moestuin, ... Alles om in de schoenen, o pardon, klompen van een echte boer te staan!
  • Forest of Legends: Voor kinderen hangt om de natuur een waas van magie en geheimen. Niets dus leuker dan op ontdekkingstocht te gaan. (met De verhalencirkel, elfjesspelletjes, het bomenkoninkrijk)
  • Extraordinary Gardens: Ontdek de rijkdom van de natuur en gebruik daarbij al je zintuigen. Er zijn routes met spelletjes of wat rustigere routes, maar ze staan allemaal in het teken van de 4 elementen.
  • Lakeside Promenade: Wandel in het hart van de groene stad, die zowel overdag als 's avonds bruist, en geniet van 'la Belle Vie'.
Villages Nature Paris is ontstaan uit een idee van Euro Disney SCA en de groep Pierre et Vacances Center Parcs. Het bied je een geheel nieuwe manier om je vakantie te beleven. 
Hier is alles bijzonder. Vanaf het eerste moment worden natuur en architectuur één en vormen een unieke wereld. Hier gaan ontdekkingen en belevenissen samen in een fantasierijke omgeving voor een vakantie vol nieuwe ervaringen. Een wereld waar alles mogelijk is en die ruimte biedt voor onbegrensde nieuwsgierigheid, plezier en ontspanning en waarin ogen worden geopend... Waar je de schatten van Parijs en de naburige regio Seine-et-Marne kunt ontdekken of je kunt laten betoveren in Disneyland Paris.