Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 14 november 2017

Center Parcs haalt Heinekenproducten uit 'kinderkoffertje'

Vakantieparkgigant Center Parcs heeft besloten een welkomstpakket met daarin drie blikjes 0.0 van Heineken niet meer aan te bieden aan gezinnen. Een Britse vakantieganger was zó verbolgen over de aanwezigheid van de heinekenproducten in het 'kinderpakket' dat hij een klacht indiende.

Center Parcs begrijpt de verwarring rondom het vrolijk uitziende welkomstpakket: ,,Het wordt aangeboden bij de balie, en kinderen vinden het natuurlijk altijd leuk om cadeautjes te krijgen. Dus zullen het ook vaak kinderen zijn die het koffertje aannemen." Ook de vormgeving van het kartonnen koffertje doet vermoeden dat het een cadeau is voor de jonge vakantieganger. Op de voorkant staan vrolijke plaatjes en achterop staat een kleurrijke kinderpuzzel met de tekst: 'Speel het reiskofferspel'. 
....
Center Parcs en Heineken hebben inmiddels besloten om de sampling van alcoholvrije producten via het welkomstkoffertje per direct te stoppen. Volgens Center Parcs gebeurt dit onder meer 'zo een vervelend gevoel bij ouders te voorkomen'. Heineken zegt nooit de bedoeling te hebben gehad om minderjarigen in contact te brengen met alcoholvrije producten en heeft daarom besloten de sampling van de alcoholvrije producten via het welkomstkoffertje per direct te stoppen. ,,Wij betreuren de onbedoelde gang van zaken uiteraard ten zeerste."

Bron en hele artikel: AD