Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 17 november 2017

Vier vakantie in eigen land bij Center Parcs Port Zélande

In het Zuid-Hollandse Ouddorp, gelegen aan het Grevelingenmeer, vindt u het onlangs gerenoveerde vakantiepark Center Parcs Port Zélande. Door de prachtige omgeving, die zeer geschikt is voor recreatie en ontspanning, is dit een perfecte bestemming voor een binnenlandse vakantie. 

Vakantiepark Port Zélande is in 1990 gebouwd en werd vorig jaar volledig vernieuwd. Van gerenoveerde cottages tot nieuwe activiteiten, het vakantiepark is volledig in een nieuw jasje gestoken. De cottages zijn luxer, er zijn meer activiteiten voor het hele gezin en het gevoel van 'samenzijn' blijft centraal staan. Center Parcs heeft in haar 50-jarige bestaan al 22 vakantieparken geopend, in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Dat mocht dit jaar gevierd worden door de Zoover Award 2017 voor 'Beste Vakantie Bungalowpark XL' in ontvangst te nemen.

Renovatie van de vakantiehuisjes
Center Parcs Port Zélande werd in 1990 geopend door Vendorado en was het eerste vakantiepark met een bijbehorende camping. De vakantiehuisjes op het park werden verhuurd aan particulieren die daar hun vakantie doorbrachten. Later is Vendorado overgenomen door Gran Dorado, wat eigendom werd van Pierre & Vacances. In 1998 is al het vastgoed op het vakantiepark overgenomen door de Amsterdamse beheermaatschappij Lapidus Holding van vastgoedinvesteerder Klaas Hummel. In 2016 heeft Hummel al het vastgoed op het park verkocht aan particulieren en institutionele beleggers. In de aankoopprijs van dit vastgoed was een vast bedrag inbegrepen om te investeren in de renovatie van de vakantiehuisjes.
..

bron en hele artikel: verkeersbureau