Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 14 juni 2018

Nieuw ‘Comfy Cabins’ vakantiepark in Belgisch Limburg

Waar Center Parcs druk bezig met LRM om het vakantiepark Terhills te ontwikkelen, daar opent de gewezen CEO van Center Parcs James Mennekens een nieuw "basic" vakantiepark Nutchel met zogenaamde Comfy Cabins.

Op het domein De Warre in Neeroeteren, bij Maaseik, opent vanaf 1 juli een nieuw vakantiepark met meer dan dertig verblijven, zogenaamde Comfy Cabins. Daar zitten ook boomhutten bij. Het gaat om een nieuw concept, met name 'Nutchel', waarbij de bezoekers de kans krijgen om heel eventjes alle connecties met de buitenwereld uit te schakelen. James Mennekens, de voormalige ceo van Center Parcs Europe, en de Limburgse ondernemer Chris Schelfhout zetten samen hun schouders onder het project.


'De gasten kunnen tussen de bomen slapen en op een houtvuur koken', klinkt het. Nutchel richt zich ook op belevingsvakanties, waarbij de bezoekers tussen de bomen kunnen klimmen op het hoogteparcours, zweven aan een panoramische kabelbaan, ...

Terug naar de natuur, dat is het concept van Nutchel. In de kleine houten huisjes van 25 vierkante meter is er geen draadloos internet. Voor een kop koffie zal je eerst water moeten koken. En koken dat doe je op een houtvuur.

James Mennekens: "Als je een vuurtje wil, moet je eerst hout halen. Dus je moet met een kruiwagen in het bos hout halen. Een vakantie hier is een echt avontuur. Maar ik ben er zeker van dat je kop koffie veel beter gaat smaken dan het kopje dat je thuis zet."

Bron: oa. Knack, Nutchel en VRT