Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 30 oktober 2018

Pierre & Vacances-Center Parcs Groep benoemt Pascal Ferracci tot CEO

De Pierre & Vacances-Center Parcs Groep heeft Pascal Ferracci benoemd tot CEO en bestuursvoorzitter van Center Parcs Europe. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Martine Balouka-Vallette, CEO Toerisme van de Groep.
Pascal Ferracci (49) heeft een Master Degree in Accounting & Finance (Audienca Business School). Hij begon zijn loopbaan in 1991 bij PriceWaterhouseCoopers. In 1996 trad Ferracci toe tot de financiële directie van Coface, een toonaangevende speler in de internationale markt voor kredietverzekeringen. Hier was hij verantwoordelijk voor de beursgang van het bedrijf en gaf hij invulling aan de internationale ambities van Coface.

In 2000 trad Ferracci aan als Vice-CFO van de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep. Tussen 2007 en 2010 verlegde hij zijn werkterrein naar Nederland, waar hij verantwoordelijk was voor het financiële beleid en de IT-strategie van Center Parcs Europe. Van 2010 tot 2016 vervulde Ferracci de functie van directeur Financiën, Operations en Diensten van de Groep. Sinds januari 2017 is Ferracci werkzaam als plaatsvervangend CEO van Center Parcs Europe.

"Ik beschouw het als een enorme uitdaging om als CEO van Center Parcs Europe leiding te geven aan de groeiambities van de Groep. Dit zal ik doen met de ambitie om de leidende positie van Center Parcs Europe in de Europese markt voor korte vakanties te behouden", aldus Pascal Ferracci. "Dit betekent dat wij voortdurend inspelen op nieuwe ontwikkelingen en de veranderende behoeften van onze gasten, zoals we hebben gedaan door het introduceren van flexibele aankomst- en vertrektijden en de lancering van onze Planet Center Parcs-app. Hiermee kunnen onze gasten activiteiten en services reserveren om een verblijf in onze parken nog aangenamer te maken."

Bron: Travelpro