donderdag 25 oktober 2018

Musicalweekend op Center Parcs Erperheide december 2018

Na twee succesvolle musicalweken afgelopen zomer, slaan Center Parcs Erperheide (in Peer) en Musical On Stage vzw opnieuw de handen in elkaar om een fantastische musicalervaring te garanderen tijdens het musicalweekend. Onder professionele begeleiding van musicaldocenten uit het vak, kan iedereen tussen de 7 en 15 jaar oud meedoen aan een tweedaagse vol dans, zang, drama en plezier. En natuurlijk laten ze zondagavond ook zien wat ze kunnen in een spetterende show in het showtheater van Center Parcs: de BALUBA!

Musical On Stage vzw werkt tijdens het weekend van 8 december met de deelnemers samen aan hun artistieke en persoonlijke ontwikkeling. Naast de professionele musicallessen, voorziet Center Parcs een gezonde lunch en middagbreak en op zondag een diner om kracht op te doen voor ze een daverende eindvoorstelling spelen. Om het hele gezin te laten meegenieten van een heerlijk ontspannen en leuk weekendje weg, biedt Center Parcs tevens speciale overnachtingsarrangementen aan voor de gezinnen van de kleine sterren.

Het musicalweekend vindt plaats van 7 t/m 10 december 2018. Plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is aanbevolen. Inschrijven voor de lessen kan via de website van Musical On Stage (www.musicalonstage.be/centerparcs). Voor het boeken van het musicalweekendarrangement kunt u terecht op de website van Center Parcs (www.centerparcs.bel/musicalonstage). Voor vragen of opmerkingen kan u terecht via e-mail (info@musicalonstage.be) of telefonisch via +32 3 808 25 08.