Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 2 april 2020

Center Parcs heeft ondertussen voor zijn medewerkers werktijdverkorting aangevraagd

Campinghouders en vakantieparken over oproep Rutte: 'Lijkt op verkapt negatief reisadvies’.
Vele duizenden campinghouders, vakantieparken en jachthavens voelen zich in de steek gelaten door het kabinet. De oproep om niet op pad te gaan tijdens de meivakantie, is hard aangekomen.
....
Niet alleen campings maar ook vakantieparken zitten in een lastig parket, zegt Geert Dijks. Als er al een park open is, dan is de horeca, supermarkt of zwembad op het park gewoon dicht. Bezoekers worden geacht - als ze al komen - om in het huisje te blijven. Dijks denkt dat daarom ook veel parken tot sluiting zullen overgaan.

Sluiting
Center Parcs nam halverwege maart al dat besluit. De woordvoerder laat weten dat naar aanleiding van de verlenging van de coronamaatregelen de negen parken in het land in elk geval nog tot en met 28 april dicht blijven. ,,Mensen die op of voor die datum zouden aankomen, geven we de mogelijkheid om op een later moment hun vakantie bij ons in te halen, zij krijgen een digitale voucher.”

Alle mensen die in de meivakantie (na 28 april) een huisje bij Center Parcs hebben geboekt en willen annuleren, krijgen het verzoek om geduld te hebben. ,,We willen nu eerst de mensen die aankomen tot en met 28 april helpen. Wie later aan zou komen, vragen we even geduld te hebben tot het kabinet de volgende maatregelen bekendmaakt.”

Center Parcs heeft ondertussen voor zijn medewerkers werktijdverkorting aangevraagd. Bij het noodloket voor getroffen ondernemers hoeven zij zich niet te melden; de parken, b&b, campings en groepsaccommodaties staan namelijk niet op de lijst van bedrijfstakken die door de coronacrisis geraakt worden.

Bron en hele artikel: AD