Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 30 mei 2022

Center Parcs opent een nieuw park in Zuid-Frankrijk

 Center Parcs Les Landes des Gascogne is het 27ste vakantiepark van Center Parcs in Europa en het zevende park in Frankrijk. In de opzet is duidelijk de nieuwe filosofie herkenbaar van ‘dichter bij de natuur’ en ‘in relatie met de omgeving’. De introductie van nieuwe ‘specials’ bij de accommodatiewormen zorgen voor een onderscheidend aanbod.


In de nieuwe strategie ‘Reïnvention 2025’ heeft Center Parcs o.a. aangegeven dat zij hun portfolio aan accommodaties anders gaan samenstellen. Het aandeel ‘Comfort Cottages’ (Laagste categorie), maakt plaats voor accommodaties met een hogere meerwaarde. Topsegment van deze aanpassingen worden ‘de specials’ (1% van het portfolio), waar de gast wordt ondergedompeld in een bijzondere ervaring. Op Les Landes des Gascogne zien we twee typen van deze nieuwe ‘specials’ verschijnen:

Cottage

In de cottages maken gasten kennis met een eigentijdse versie van de Franse hoeve die zo karakteristiek is voor deze regio. De cottages bevinden zich op een steenworp afstand van de boerderij en hebben hun eigen moestuin en kippenren. Elke dag kunnen ouders en hun kinderen het dagelijkse leven op de boerderij ervaren: van het rapen van eieren en het onderhouden van de moestuin tot het voeden en verzorgen van de dieren. Van de tuinier horen zij alles over compostering en leren ze de meststof maken die nodig is voor de moestuinen.

Bron en hele artikel: Pretwerk

Op vakantie in Nederland of in Frankrijk:


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs