Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 24 mei 2022

Terhills Resort een schot in de roos,

 Ruim 12 mio winst voor LRM

Na drie uitdagende jaren voor de Limburgse investeringsmaatschappij LRM, met licht positieve cijfers in 2018 en 2020 en verlies in 2019 omwille van historische afschrijvingen, is 2021 voor LRM opnieuw een winstgevend jaar. LRM kan een geconsolideerd resultaat voorleggen van 12,3 miljoen euro. Aan de basis van die goede cijfers liggen een aantal succesvolle exits, zoals de gedeeltelijke uitstap uit ICT-icoon Cegeka, de verkoop van de energie-scale-up Enervalis, van lasercladdingbedrijf LCV en van de ontwikkelaar van TV-software Zappware. LRM verkocht ook 21 hectare aan bedrijventerreinen, voornamelijk op Kristalpark III in Lommel. Ook de twee strategische dochters, Corda Campus en Terhills, kunnen mooie resultaten voorleggen. Zo is het Terhills Resort een schot in de roos, met hoge bezettingscijfers en tevredenheidsscores. 


Op Terhills was het hoogtepunt de opening van Terhills Resort by Centerparcs in mei 2021, met haar 250 vakantiewoningen in een idyllische omgeving de mooiste vakantieplek van Vlaanderen. Terhills Resort is een succes, mede door de populariteit van staycations, en overtreft dan ook alle verwachtingen op vlak van bezetting, omzet en tevredenheid. 

Bron en hele artikel: Internet gazet


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs