Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 20 augustus 2022

De gloednieuwe Beleefboerderij en het Klauterwoud openen deze zomer!

 Het Meerdal is dit jaar 50 jaar jong. We vieren de verjaardag van het bosrijke park in Noord-Limburg met een uitgebreide metamorfose. Van cottages tot Aqua Mundo, van restaurants tot speeltuinen. En wat hebben we weer een update voor je!

Beleefboerderij en Klauterwoud

Natuurlijk wás het Het Meerdal  al hartstikke groen. Maar het kan dus nóg natuur-lijker! Vanaf de zomer word je echt ondergedompeld in de natuur en beleef je alles wat groeit en bloeit als nooit te voren. We noemen het de Beleefboerderij en het Klauterwoud, en bestaat uit twee delen. (Stiekem eigenlijk drie…)

Vanaf de Market Dome leidt een pad naar het unieke Klauterwoud. Maar… niet zomaar een pad: een Vitaminium, dat je door een Smulbos voert (met noten en fruit voor de mens) en door een Bessenbos (met allerlei lekkers voor dieren).

En dan sta je voor de Beleefboerderij. Hier ondervind je zelf hoe het leven op de boerderij is. Op de Smakenkwekerij mag je samen met de Ranger je groenten en kruiden oogsten (én planten voor de volgende gasten), in De Kakelvilla zie je kuikentjes geboren worden, de Natuurlodge biedt allerlei activiteiten voor het hele gezin en op Mekkerburg heten geiten en schapen je welkom in hun huiskamer.

Loop je nog verder, dan kom je in het Klauterwoud. Netjes op de paden blijven is er verboden! Hier kun je naar hartenlust klimmen en spelen in de vrije natuur. We hebben een Ravotparcours, een Durfparcours, én Schommelbomen.

Krijg je zelfs hierna nog helemaal geen genoeg van de natuur? Dan kun je na al het avontuur neerploffen in het Bostheater voor het allerleukste natuurentertainment waar je ook nog wat van leert!

Bron en hele artikel: Center Parcs


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs