Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 16 augustus 2022

Zeewolde staat op de kaart bij Center Parcs De Eemhof

 Center Parcs De Eemhof en Stichting Puur Zeewolde zijn een mooie samenwerking aangegaan waarbij lokaal toerisme volop in de aandacht staat. De receptie van het park is onlangs omgetoverd tot een echte Zeewolde omgeving.

Donderdag 28 juli 2022 werd de Belevingskaart officieel in gebruik genomen. Een grote plattegrond waarop alle bezienswaardigheden in Zeewolde direct voor de gast zichtbaar zijn.

Terug naar de essentie

“De maatschappij verandert hoe langer hoe meer in een digitale wereld, waar individualisme zich steeds vaker laat zien. Wij, als Center Parcs, willen onze gasten de ruimte bieden om samen te genieten van de authenticiteit van de omgeving om lokale herinneringen te maken, waarmee de batterij weer opgeladen wordt”, aldus Rik Goedkoop, General Manager, Center Parcs De Eemhof. “Hierin hebben wij nu een prettige samenwerking gevonden met Stichting Puur Zeewolde en de gemeente waarbij de aandacht via de Belevingskaart uitgaat naar lokale belevenissen”, aldus Goedkoop.

Bron en hele artikel: Zeewolde


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs