Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 23 augustus 2022

En… klaar! De Kempervennen is nu helemaal vernieuwd

 Zoals je weet wordt De Kempervennen helemaal vernieuwd. We geven je hier regelmatig een update (de vernieuwde cottages zijn al boekbaar!), en nu hebben we nieuws waar je hart sneller van gaat kloppen. Letterlijk. Want de twee nieuwe glijbanen in de Aqua Mundo zijn klaar: de een voor iedereen, de ander voor adrenaline-lovers!

De kwasten kunnen schoongemaakt worden en de hamers opgeborgen: De Kempervennen is vanaf deze zomer een compleet vernieuwd park. Alles is af, alles is vernieuwd of helemaal nieuw. Dat wordt dus 100% genieten van een heerlijk verblijf in een fonkelend park.

Spectaculaire glijbanen in vernieuwde Aqua Mundo

Je ziet hem al van ver in De Kempervennen: de nieuwe hoge toren bij de Aqua Mundo, startpunt van twee spectaculaire glijbanen.

De Aqua Loop is er een voor echte thrillseekers van 12 jaar en ouder. Het is de eerste loopingglijbaan in Nederland, 88 meter lang. Op 11,5 hoogte stap je in de lanceercabine, je schiet omlaag in een vrije val met zo’n 50 km/u en dan ga je de superscherpe bochten in – niet een volledige looping, maar reken maar dat het wel zo voelt!

De Aqua Racer is de eerste in zijn soort in onze Nederlandse parken; in Duitsland is hij al een grote hit. Je neemt plaats in een grote opblaasband, alleen of met z’n tweeën, en je glijdt al draaiend en tollend (en met dikke lol) naar de eindstreep, 9 meter lager en 105 meter verder.

Ook het Snorkelbad is vernieuwd. Na het spektakel van de glijbanen kun je hier even tot rust komen bij tropische vissen in de mooiste kleuren. Is je zwempartij voorbij? Dan hup, onder de vernieuwde douches, je kleren pakken uit de nieuwe lockers (met je handige digitale armband) en omkleden in de vernieuwde kleedhokjes. Lekker hoor!

Bron en hele artikel: Center Parcs


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs