Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 23 februari 2023

Van speelhal naar beleving in arcadehal: Hoe Roel Veltmeijer van Gamestate een Europees succes maakt

 Als je Roel Veltmeijer tien jaar geleden vertelde dat Gamestate nu zo’n vijftig arcadehallen door heel Europa zou hebben, dan had hij je als eigenaar voor gek verklaard. Nu is er zelfs de grote honger naar meer. ,,Het feit dat ik hiv heb, zorgt er alleen wel voor dat ik alles nét iets sneller wil doen.”

Pac-Man, Mario Kart, Airhockey, Tomb Raider, HALO: het is zomaar een greep uit de gigantische hoeveelheid spellen die je bij Gamestate kunt spelen. En dat dit massaal wordt gedaan, blijkt wel uit het feit dat Roel de omzet van zijn bedrijf in tien jaar tijd zag vertienvoudigen.

Dat behoeft wat uitleg. Gamestate is onderdeel van Veltmeijer Group. Dit familiebedrijf bestaat nu bijna zeventig jaar en begon ooit met de exploitatie van jukeboxen en flipperkasten. Later kwam de focus echter op arcadegames te liggen. Of beter gezegd, op de openingen van complete speelhallen in de vakantieparken van Center Parcs.

..

,,De grote vraag was natuurlijk of Nederlanders wel op een Gamestate zaten te wachten. Onze hallen in Center Parcs gaven een gegarandeerde stroom van inkomsten. Geen vetpot, maar je wist wel dat men daar altijd wel even naar binnen loopt. 

Bron en hele artiekl:De Ondernemer


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs