Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 5 februari 2023

Beleef volop de natuur in vernieuwde Center Parcs

Vakantie in eigen land is populairder dan ooit en daarvoor trekt Center Parcs alle registers open. Vanuit een hernieuwde merkpositionering toont de grootste vakantiespeler zich erg ambitieus. Center Parcs wil meer dan voorheen inspireren en verbinden met de natuur en met elkaar.

Wij genoten van al het moois tijdens een Welcome to our Nature Weekend in domein De Vossemeren in Lommel, waar de vernieuwing van het nieuwe Center Parcs bijna helemaal achter de rug is. Twee nachten in een Premium Cottage Deluxe blijken de ideale remedie te zijn om helemaal relaxed de nieuwe week in te duiken.

Handige eCheck-in

Gedaan met aanschuiven aan de ingang van het park, want de volledig nieuwe receptie met eCheck-in helpt ons in geen tijd op weg. Het digitale toegangssysteem is erg gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat ons vakantieweekend meteen in opperste ontspanning begint. De sympathieke onthaalmedewerkster verwelkomt ons vol enthousiasme en reikt de armbandjes door het raam van de auto aan, zodat we zonder al te veel poespas kunnen doorrijden naar onze cottage. Het systeem is erg makkelijk: even zwaaien aan de deur van het huisje en we zijn binnen.

Bron en hele artikel: DeZondag


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs