Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 26 maart 2023

Center Parcs Het Meerdal presenteert ‘de beleefboerderij’ – onderdeel Nature Experience

 Center Parcs Het Meerdal in Noord Limburg heeft een grote renovatie achter de rug, met een investeringsbedrag van € 31 miljoen. Alle 619 cottages kregen een grondige opknapbeurt. Bij de toevoegingen aan de centrale voorzieningen vallen vooral de Nature Experience (Beleefboerderij), de Waterplayhouse en de voetbal midgetgolf op.


Nature’ heeft de focus in het nieuwe marketingplan

Center Parcs  heeft recent een nieuwe huisstijl gepresenteerd die een vertaalslag is van de nieuwe marketingfocus: mensen en natuur met elkaar in contact brengen. Op Center Parcs Het Meerdal heeft dat vooral een fysieke vertaalslag gekregen in de ‘Beleefboerderij’. De term ‘Nature Experience’ was oorspronkelijk de werktitel voor het project, waar onder ook natuurwandelingen en workshops vallen. Maar de Beleefboerderij is toch wel het focuspunt van dit project. Het is in opzet een zeer uitgebreide kinderboerderij van waaruit diverse activiteiten worden georganiseerd die vooral kinderen in contact brengen met ‘alles wat groeit en bloeit.’ Er is een team van vijf vaste medewerkers die invulling geeft aan alle activiteiten. De activiteiten die vanuit de beleefboerderij worden georganiseerd krijgen een plekje in de centrale agenda; naast de activiteiten die door het animatieteam in de Market Dome worden georganiseerd.

Bron en hele artikel: PretwerkLast MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs