Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 3 maart 2023

Center Parcs: 'We vertellen het verhaal over hoe we ons merk vanuit de kern hebben veranderd'

 Andres Neira de Back en Bas Post, respectievelijk Marketing Directeur Center Parcs Europa en Marketing Directeur Nederland en België, verzorgen samen één van de presentaties tijdens Nima Marketing Day 2023: ‘Het nieuwe Center Parcs: de evolutie van de vakantie dichtbij’. Een korte kennismaking met beide sprekers.

In 1967 lanceerde Piet Derksen het eerste vakantiepark van Nederland. 55 jaar later keert Center Parcs met een hernieuwde merkpositionering en een compleet nieuwe visuele identiteit terug naar zijn roots. De nieuwe strategie bestaat uit vernieuwing van de parken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland met de nadruk op de verbinding tussen mens en natuur, duurzame ervaringen en lokale projecten. Andres Neira de Back en Bas Post zijn verantwoordelijk voor de nieuwe positionering van het merk in Europa. Dit traject delen zij tijdens hun presentatie op Nima Marketing Day 2023.

Bron en hele artikel: Marketing Tribune


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs